Na vier nederlagen is er dan eindelijk een overtuigende overwinning. MSV-VSM II werd met 5-3 verslagen zonder zelf in gevaar te komen.
Als eerste legde de tegenstander van Lukas zijn koning om. Niet lang daarna wist Ralph Walter Beugels te verschalken met een fraai paardoffer. Het enige verliespuntje kwam van Walter die te gretig de overwinning wou forceren maar dat kostte hem een stuk. Jo maakte remise en na de winst van ondergetekende ging het echter rap. Glenn en ook Michael hielden hun tegenstanders op remise en met zelfs 2 pionnen achter tegen Jos Uiterwijk wist ook Ed een half punt te pakken. Dit zijn uiterst belangrijke punten maar met deze overwinning zijn we er echter nog niet. Op 29 maart hebben wij het thuisvoordeel tegen DJZ. Die wedstrijd winnen zou behoud in deze klasse kunnen veilig stellen.

Uitslagen en standen vind je hier