Een mooie opsteker voor de Kerkraadse equipe. Het zag er tijdens de zondagse schaakmiddag niet naar uit dat de punten naar de Kerkraadse kant zouden rollen. Enkele spelers stonden minder goed en wonnen toch. Op Ralph Engelen en Leo Dormans na. Zij wisten niet te winnen. Wim Badenhop en Michael Zimmerman remiseerden en Jo Paffen, Walter Kunstek en ondergetekende pakten het volle pond. Restte met 4 punten op zak nog de partij van Glenn die handig afruilde en zo ook een remise afdwong. Met deze nipte zege springen we echter van degradatiekandidaat naar een gedeelde tweede plek. Twee punten achter koploper Schaesberg2. Zij mogen in de laatste ronde met DJZ1 uitmaken wie er gaat promoveren, en de SV Kerkrade mag, zeker als er ook nog van Heerlen gewonnen wordt, terugkijken op een aardig seizoen.

Zie hier voor de uitslagen en standen