Vandaag stond de uitwedstrijd bij MSV-VSM op het programma. Het was de bedoeling 2 partijen vooruit te spelen maar vanwege miscommunicatie is hier niets van gekomen. Dus werd deze match begonnen met 2 punten achter. Een moeilijke klus dus tegen deze kampioenskandidaat. Uiteindelijk werden er slechts 2 partijen gewonnen aan Kerkraadse kant, door Glenn Freer en Jo Paffen. Op zich een prima prestatie van Glenn tegen Jasper Zilverberg (rating 1984) maar nóg opmerkelijker was de zege van Jo Paffen tegen Peter Schotman met een rating van 1885! Het ratingverschil tussen beiden was maar liefst 352 punten! De overige partijen gingen welliswaar verloren maar niet zonder slag of stoot. Er werd op meerdere borden goede tegenstand geboden ondanks de grote ratingverschillen. Maar toch stond er na zo’n vier uur 6-2 op het scorebord. Geen beste start dus voor de KSV in de promotieklasse maar dit was sowieso niet een van de tegenstanders waar we de punten van dachten te pakken. Volgende ronde wordt thuis gespeeld op 23 november tegen DJC2.

Standen en uitslagen klik hier