Jammer maar het had niet zo mogen zijn. Behoorde winst op een sterk team als DJC2 niet tot de reële mogelijkheden, een gelijk spel had er zeker ingezeten. Op enkele borden kwamen de KSV’ers tot een goede postitie die meer hadden verdiend. Ralph Engelen mocht een remise bijschrijven, zo ook Walter Kunstek. Ed Golob en Jo Paffen echter hadden er meer uit kunnen halen. Beiden knokten zich naar een betere stelling maar gaven die later in het spel weg.

Michael Zimmerman was de enige KSV’er die het volle punt scoorde. Peter Salden, Arno Ypelaar en Glenn Freer scoorden niet dus bleef de stand op 2-6 in het voordeel van DJC2.
Volgende ronde op 14 december mogen we onze borst nat maken tegen SV Schaesberg. Zij kregen vandaag ook een gevoelige klap te vewerken door met de zelfde cijfers van Blerick te verliezen.

Standen en uitslagen klik hier