Twee teams uit Kerkrade namen dit jaar deel aan de Lisb rapidcompetitie. Woensdag 4 mei was de finale die deze keer niet in Klimmen maar in Stein werd gehouden. Kerkrade I speelde in de 2e klasse. Op dit team speelde Walter Kunstek, Lukas Johann, Richard Orbons en Leo Dormans. Er werd weliswaar gewonnen van Maastricht I maar Voerendaal III en DJZ I waren te sterk. In totaal werden 8 punten behaald, goed voor een 3e plaats. Topscoorders waren Walter en Lukas die beiden 2,5 uit 3 behaalden.
Kerkrade II eindigde, solidair met het 1e team (danwel in groep 3), ook op de derde plek. Arno Ypelaar, Peter Salden, Jo Paffen en Ed Golob sprokkelden totaal 8,5 punten bij elkaar. Ook hier één keer winst (op Leudal I) maar van DJZ3 en DJC3 werd verloren. Topscoorder op dit team was Ed Golob met 2 uit 3.
Grote winnaar was SV Voerendaal. Zij wonnen in groep 1,2 en 4. Groep 3 werd gewonnen door DJZ3.
Het geheel werd kundig in goede banen geleid door Luc Cornet. Alle uitslagen op www.lisb.nl