Helaas, Leo heeft zijn koppositie niet kunnen verstevigen. Na verlies van ondergetekende neemt hij nu de tweede plaats in, met amper 2 puntjes achter Glenn. Tijdens de laatste ronde komende week zal de uiteindelijke clubkampioen bekend worden. Jammer dat onlangs de partij Glenn tegen Leo is geweest. Maar ook Ed maakt nog kans op de titel. Het blijft spannend tot de laatste minuten.

Het was deze ronde de dag van de zwartspelers, allen wonnen hun partij (op Randy na).
Richard speelt een goed seizoen maar kan net de titel niet meer halen. Dat geldt ook voor Jo Paffen die helaas deze ronde niet kon spelen. Jo heeft (net als ondergetekende) slechts 2 partijen verloren dit seizoen.

Uitslagen van dinsdag 3 maart:

Leo – Arno 0-1
Fritz – Richard 0-1
Ed – Glenn 0-1
Toon – Jan 0-1
Ton – Randy 1-0

Klik hier voor de stand