Bij “partijen” heb ik een paar veranderingen aangebracht. Er is nu een nieuw menupunt “stappenmethode”. Hier zijn opgaven uit de diverse werkboeken opgenomen voor stap2, stap3 en stap4. Dit is niet alleen leuk voor beginners of jeugdleden, maar gevorderde spelers kunnen er ook plezier aan beleven.

Het menupunt “eindspel” heb ik ook veranderd. Hier volg ik het boek van Jeremy Silman “Complete endgame course”. Het eerste hoofdstuk is geschreven voor absolute beginners. In Silman’s idee tot elo 1000. Elk hoofdstuk is geschreven voor een sterkere categorie schakers. Ik probeer dan de hoofdstukken te volgen en in de loop van de tijd zoveel mogelijk toe te voegen. Voorlopig alleen interssant voor echte beginners. Belangrijk is dat je diverse posities zelf tegen de computer kunt spelen.

Klik hier om de vernieuwde website te bekijken