Het traditionele Caïssa Toernooi werd zoals altijd gespeeld op 31 december. Dit jaar werd er gespeeld in het Sjtaater Hoes. Twaalf schakers gaven acte de présence en maakten er een gezellige jaarafsluiting van met veel geblunder, gelach en een lekker buffet van Partyservice óp j’n Hei, aangeboden door de schaakvereniging.
Uiteindelijke winnaar was Glenn Freer, die de fles champagne in ontvangst mocht nemen. tweede werd Jo Engels en op de derde plek eindigde Cyril Muijrers. Ook fijn dat we voormalig lid Ron Mols mochten verwelkomen die speciaal voor het toernooi was overgevlogen uit Argentinië. Zo ook introducé Jimmy Janssens die ook al meedeed aan het Eurode Open in september.

Al met al een jemuutliche afsluiter.

Het bestuur van de SVKerkrade wenst iedereen voor het nieuwe jaar heel veel schaakplezier, een goede gezondheid en alle goeds!!