In de partij tussen Karl en Fritz liet laatstgenoemde zijn paard insluiten. Deze voorsprong gaf Karl niet meer uit handen. Met een mooie matcombinatie rondde hij de partij netjes af. Tom speelde wederom een degelijke partij, ditmaal tegen Jo Paffen maar uiteindelijk manoevreerde Jo zijn stukken zo dat er geen houden meer aan was.
Richard won na een spannende partij van Ed. Jo Engels delfde (of is het dolf?) het onderspit tegen John Uckerman. John sloeg eerst een remise-aanbod af, daarno Jo. Dat laatste had hij echter beter kunnen aannemen. John’s pluspion was niet meer te stoppen.
Toon had in betere positie kunnen komen tegen Arno maar in plaats daarvan koos hij voor terugtrekken. Hierna werd Toon langzaam in het nauw gedreven. Met verlies als gevolg.
Wijnand tenslotte wist zijn pluspionnen tegen Leo om te zetten in winst. Leo had téveel geinvesteerd in zijn aanval. Toen Leo zijn enige troef (een vrijpion) verloor gaf hij op.
Komende ronde is Jo Engels afwezig en heeft Leo Dormans een bye.

Uitslagen en standen klik hier