Gezien de zware last van organisator van het Eurodetoernooi en intern competitieleider en secretaris en p.r.man zal ik Arno effe te hulp schieten met een kort verslag van de eerste ronde van de interne competitie.

Daarvoor waren 12 spelers aanwezig en dat is des te verheugender omdat een behoorlijk aantal mensen er nog niet bij waren. Van de zeer trouwe deelnemers betreft dat Jan IJpelaar, Richard Orbons, Jaap EilersTon Koster en Fritz Hoehensteiger, van de weer terugverwachte Ralph Engelen en Wim Badenhop.

Nieuwe deelnemers waren er dus ook en wel Jo Engels en Michael Zimmermann die beiden natuurlijk wel al geruime tijd actief zijn in en voor de club en verder Jan Bindels en Jo Sentjens.

Eerstgenoemde heren speelden tegen elkaar en tekenden na lange strijd de vrede en dat deden 6 anderen ook: Toon Kayser met Jo Paffen, Arno met Ed, en Leo en ikzelf.

De andere ‘nieuwkomers’ waren betrokken bij de 2 partijen die niet in remise eindigden. Jan versloeg Hugo Scheepers en Jo S. verloor van Rany Poettgens!

Een mooi begin, ein schoener Auftakt!

Hopelijk zien we nog een aantal nieuwe of weer actief deelnemende bekende deelnemers in de loop van het seizoen zodat we aan het eind van het seizoen weer meer dan 20 deelnemers aan onze interne competitie hebben!