Overzicht voor ronde 3, gespeeld op 29 september 2015

Wit Zwart Uitslag
Leo Dormans Jo Engels 1-0
Toon Kayser Jan Ypelaar 1-0
Sjef Schrijvers Wim Badenhop 0-1
Randy Poettgens Hugo Scheepers ½-½
Michael Zimmermann Glenn Freer 0-1

Overzicht voor ronde 4, gespeeld op 6 oktober 2015

Wit Zwart Uitslag
Glenn Freer Toon Kayser 1-0
Ed Golob Jo Engels 0-1
Arno Ypelaar Sjef Schrijvers 1-0
Jo Paffen Michael Zimmermann 0-1
Jan Ypelaar Ton Koster 1-0
Hugo Scheepers Randy Poettgens 1-0
Jan Bindels Leo Dormans 0-1

Veel leuke en enkele zeer spannende wedstrijden deze ronde. Jo Engels won het pionnen eindspel van Ed met uiteindelijk 2 pluspionnen. Ook Jo Paffen was kwistig met zijn pionnen waardoor Michael in een schijnbaar potdichte stelling toch wist door te breken.
Sjef was een beetje té opportunistisch tegen Arno en Jan profiteerde van een pluspion en Ton’s onoplettendheid. Hugo maakte de remise van vorige week goed tegen Randy die ondanks zijn verlies goede kansen had om te winnen. Jan Bindels nam risico tegen Leo maar moest uiteindelijk de koning omleggen. Toch liet Leo achteraf zien dat Jan’s risico nog niet eens zo gek was maar dat hij een cruciale tussenzet mistte.

klik hier voor de ranglijst na 4 ronden